Onze vakfotografen fotograferen door heel Nederland voor het voortgezet onderwijs!

Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor leerlingen in deze leeftijdscategorie om een frisse en spontane foto te hebben. Met de juiste humor en aandacht slagen onze fotografen erin om in een ontspannen sfeer het perfecte plaatje te schieten!

Wat bieden wij:

Leerlingen worden op naam gefotografeerd, waardoor foto’s in een handomdraai aan de leerlingenadministratie van de school gekoppeld kunnen worden. Schoolpasjes worden in eigen beheer gedrukt en volledig voorzien van barcode en leerling gegevens. Een gratis service waarbij instromers of brugklassers eerder op de foto kunnen gaan, zodat zij aan het begin van het schooljaar over een schoolpasje beschikken. Wij werken met diverse achtergronden en hebben vernieuwende technieken om een uniek en fris plaatje te leveren. In overleg met de school wordt de meest geschikte achtergrond gekozen.

Ouders en leerlingen kunnen via ons online bestelsysteem de foto’s bestellen.

Dit krijgt de school van ons:

  • Een megaposter van alle leerlingen
  • Team groepsfoto
  • Foto set voor alle leerkrachten
  • Extra groepsfoto’s voor de school
  • Groepsfoto voor alle eindexamen klassen met of zonder naam
  • Digitale bestanden van alle foto’s

Hoe kan de school zich voorbereiden?

Om ons voor te bereiden op de schoolfotografie is er natuurlijk eerst contact met de school. Wij komen eerst bij de school langs om alle wensen door te spreken. Zo begint de school en de schoolfotograaf voorbereid aan de fotodag. In het kort lichten we toe hoe de school zich op de fotodag kan voorbereiden:

  • Door een plek te verzorgen die geschikt is voor het maken van de portretfoto’s
  • En door een perfecte locatie uit te zoeken voor het schieten van de groepsfoto’s
  • Met een fotografieschema – waarin rekening gehouden wordt met pauzes – zorgt de school voor een efficiënte fotografiedag.

Afhandeling voor school en ouders

Nadat alle foto’s gemaakt zijn worden deze bewerkt in de studio van Gallery Schoolfoto. Vervolgens gaat het drukproces van start, wat tevens volledig in eigen beheer wordt uitgevoerd.

De school verstrekt unieke inlogkaarten aan de desbetreffende leerling waarmee ouders en leerling toegang krijgen tot een afgeschermde omgeving op de website van Gallery Schoolfoto. De privacy van de leerlingen wordt gewaarborgd met behulp van de unieke inlogcodes. Wij werken conform de meest actuele privacywetgeving. In onze foto-omgeving bestellen en/of betalen ouders gemakkelijk en veilig de gewenste foto van hun zoon en/of dochter.

 

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!